Folk-EP med rabalder!

< Tilbage

Folk-EP med rabalder!

 

Det giver jo kanon-god mening, når jeg kan kombinere mit musiske netværk med min nye interesse for grafisk design. En af de første opgaver, jeg har haft med dén connection, har været at kreere et cover-layout til Annelene og hendes folk-EP, der udkommer her i November.

 

Jeg har lavet mine egne cover-designs før, men det er sjovt at sætte sig ind i, hvordan det gøres “rigtigt”, og at have den grafiske kunde-produkt snak med nogen, jeg normalt snakker musik-snak med. Det er da sjovt.

 

Annelens cover er lavet med udgangspunkt i nogle billeder, hun har fået taget af en fotograf. Der ud over, har jeg arbejdet med et mandala-mønster, som specielt pryder cd-en inde i coveret, men også pletvist bag – og inderside. Jeg har samtidig arbejdet med at håndskrive en font, der matcher dette mønster.

 

Cover-design vil jeg gerne lave mere af!

 

Du kan høre Annelenes lækre plade her .

/Camilla