Min EP er ude!!!!!

< TilbageMin EP er ude!!!!!

 

Endelig! Efter knapt to års hårdt arbejde er min EP ‘Ramt’ endelig færdig, trykt og klar til at blive afspillet. Det er en god fornemmelse!


EPen er dansksproget, og er skrevet med udgangspunkt i gamle guldaldertekster, som jeg har gravet frem, skrevet om/rettet til, og som jeg har komponeret ny musik det. Dette som min måde at håndtere en tilknytning til den danske folkemusik og dansk musiktradition.


Samtidig er EP’ens – egentlig utrolig forskellige – numre lavet som åbenlyse pop-produktioner. Glansfuld produktion, melodiøse fraser og let-tilgængelighed, der bare spreder hygge, glæde og varme. I hvert fald for mig.


Numrene ligger både på Spotify, Apple Music m.f. og der kan de i dén grad streames. Så gør endelig det.


Jeg er meget taknemmelig!


/Camilla