Om mig

< Tilbage

Mit navn er Camilla Skjærbæk

Jeg har hamrende god, kunstnerisk sans og øje for layout, former, farver og billedelige sammenhænge. Jeg er nytænkende, flittig, og jeg vil bare gerne vide mere og dygtiggøre mig.


I 2015 færdiggjorde jeg mit bachelorstudie på musikkonservatoriet som rytmisk sangerinde. Studiet afsluttede jeg med en bragende 12’er og alskens gisning om fremadrettet, usultelig succes. Men det føltes ikke rigtigt. Det føltes ærligtalt ikke som mig længere.


Så jeg sadlede om!


Heldigvis har det været mere nærliggende, end noget andet. Jeg er nemlig rigtig god til at formidle. Ikke kun som musiker, gennem komposition og vokale performances, men også gennem de billeder, jeg altid har malet, de fotografier, jeg altid har taget og de tekstligheder, jeg kræser så utrolig meget om.


I januar 2016 startede jeg derfor min uddannelse på Syddansk Erhvervsskole som mediegrafiker. Med elevpladsaftale fra første skoledag hos Clockwork Reklameburau, Odense.


De seneste år har den mediegrafiske verden taget mig med storm og jeg ser det som en ikke-så-tilfældig redning af min femtidige levevej.


I december 2019 blev jeg færdiguddannet, og har siden arbejdet som grafiker hos TV 2.


Jeg er produktorienteret, målbevidst, og lader aldrig kvalitet gå på kompromis af tid eller indsats. Jeg er succesdrevet og motiveres utrolig meget af:


– Konstant dygtiggørelse, der fører til konstant stigende produktstandart.
– Udfærdigelse af et produkt, der er skabt til at tale til andre.
– Omverdenen som inspiration, der gør hvert et øjeblik brugbart.
– Detaljerne, andre ikke kan se – men som gør forskellen.
– Euforien i idéudviklingprocessen.
– Et faktisk produkt.


Tag et kig i mit virtuelle showroom, og kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille ét eller andet.


/Camilla