Plakatunivers til friskt pigeværelse

< Tilbage

Plakatunivers til friskt pigeværelse


  

 

Min kærestes niece Fie har efterspurgt et nyt plakat-pift til sit værelse, der gerne skulle blive lidt mere ungpige-agtigt. Dette til hendes 9-års fødselsdag i November.

 

Jeg har lavet en hel samling til hende, ca. 20 plakater. Det er dels med plakater af hende selv (efter eget ønske), der er både illustreret og photorealistiske collager, og samtidig består samlingen også af cute illustrationer, der bare skaber et hyggeligt univers.

 

Hele processen startede jeg med nylærte moodboard-processer fra mit skoleforløb, og så bare med en iver efter at lære og prøve ting af. Jeg er personlig utrolig glad for resultatet, og jeg glæder mig til at se Fies reaktion på universet.

 

Du kan se plakaterne og mange flere i mit plakat-galleri her.

 

/Camilla