Pure Food Fashion

< TilbageJulegaveplakater

 

 

Hos Clockwork, hvor jeg er elev, laver vi utrolig meget design og emballage for fødevareproducenten Zelected Foods, der hovedsaligt laver tapas-produkter, olier, pestoer mv.


Jeg har haft fingrene i nogle opskrift-reklame-foldere, der – for at promovere udvalgte – produkter, er sat op sammen med nogle opskrifter, der lægges under et tema som f.eks. ‘salat’ eller ‘grill’, som det har været denne gang.


Hos bureauet arbejder jeg ikke så meget med tekstopsætning, så det har været sjovt at sidde med en mere magasin-lignende opgave. Desuden var jeg også med til fotoshoot hos Skovdahl Nordic, hvor billederne til folderen blev skudt. Det gik ret tjept, så det var svært at følge med – men utrolig spændende!


Jeg glæder mig til at se folderen i butikkerne ved produktstanderene.


/Camilla