Ramt

< Tilbage

Ramt


 


Min EP ‘Ramt’, som jeg kunne snakke om i timevis, udkommer i denne måned. Det er en længeventet release, og jeg har glædet mig siden projektstart til at udarbejde coveret. Som er det, jeg lige vil skrive kort om – resten må komme i et senere indlæg.


Egentlig havde jeg fået fotograferet nogle forside-skud til EP’en under arbejdstitlen ‘Himlen Ulmer’, som bliver min single, men som processen er skredet frem, har vi rykket os hen i mod et udtryk, der understøttes mere af sangen ‘Ramt’, som er det sidste nummer fra pladen.


Derfor har jeg længe været i tvivl om, hvorvidt de eksisterende billeder skulle bruges, eller om nye skulle til. Og heldigvis, ved gennemgang af den smukke musikvideo, vi er ved at lave, groede nogle billeder frem, så jeg bare MÅTTE bruge. Fjer, der falder sagte ned over mit ansigt.


I et sort/hvidt frame, og med den helt tætte, lyserøde, rimelig markante, lyserøde farveflade, spiller det hele bare sammen. Det synes jeg, og m it album bliver både nutidigt, dybt og hverken for poppet eller for “folke”-agtigt.


Tak til Josefine Exner for det flotte billede.

/Camilla